18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Családi Nap Érdligeten

Családi Nap Érdligeten
2015. augusztus 17-én tartott "Családi Napot" a Harmónia Közhasznú Egyesület, az Érdligeti Flamingó Kempingben, mentálisan beteg felnőttek és gyerekek részére.
Az összejövetel szabad téren, a kemping parkjában került megrendezésre, ahol is a gyerekek zöld környezetben épült játszótéren, ugráló várban szórakozhattak, a felnőttek pedig élvezhették a változatos műsort.
Az oly kiszámíthatatlan, szeszélyes időjárás reggel borulattal ijesztgetett, aztán műsor- kezdésre kellemes, enyhén napsütéses lett, és maradt is a nap folyamán.
A meghívott díszvendég, a megjelent vendégek és a felkért közreműködők köszöntése után,
első műsorszámként Bíró András, Érd város díszpolgárának megzenésített verseit
Szigeti Eszter énekelte, zongorán kísért a dalszerző,Varga Zoltán.
A zenei részt a BONTON tánciskola ifi és serdülő csoportjának társastánc bemutatója követte. Vidám, pörgős, színes táncműsor volt, majd a tollforgatók saját versei következtek.
Az érdi IRKA tagjai leginkább gyermekeknek szóló verseiket mondták el, kis zenei betétekkel, melyeket Somfai István tanár úr adott elő saját gitárkísérettel.
A műsor további részében a 93 éves Bíró András történeteit, és előadásában verseit hallhattuk.
Mire a műsor befejeződött, a bográcsban is elkészült a finom ebéd, amit legnagyobb sajnálatomra nem kóstolhattam, mert más elfoglaltságom miatt mennem kellett.
Írta: Kreischer Nelly


A videókat készítette: Kreischer Nelly