18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Ismét a kunszentmiklósi látogatásról

Ismét a Krúdysok kunszentmiklósi látogatásáról - most filmbemutató is készült az eseményekről
2016. május 14-én a Krúdy Gyula Irodalmi Kör a Kunszentmiklósi Petőfi Szalon vendége volt.
A vendégeket Székely Gábor helytörténész, Petőfi kutató fogadta. Elsőként a Kálvin téren lévő Krúdy emlétáblát koszorúzták meg a résztvevők, majd szinvonalas irodalmi estet tartottak a Sétáló utca 7. szám alatti Petőfi Szalonban.
Az estről már készült fotógalériával színesített tudósítás Kanizsa József tollából
"Emlékezések estje" címmel.
A 7TV Kistérségi Televizó, Kunszentmiklós főszerkesztője (gyártásvezetője, operatőre), Kárpáti Lajos úr jóvoltából a rendezvényről egy emlékezetes, csaknem 2 órás felvétel készült. A főszerkesztő rendelkezésünkre bocsátotta az anyagot.
Szerkesztőségünk ezúton is köszöni Kárpáti Lajos főszerkesztő úr nemes gesztusát, így a You Tube-on keresztül nemcsak hazánkban, hanem az egész világon sok ember lehet részese egy emlékezetes estnek. Megismerhetik az est minden mozzanatát, az irodalmárok verseit,
Banyák Gyula kitűnő zenei tehetségét, a résztvevők emlékezéseit, valamint a házigazda, Székely Gábor szerteágazó információit Petőfi Sándor és Kunszentmiklós kapcsolatáról.

hirek18.hu ...................................................................................................................... Vissza a főoldalra