18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Segítséget kérnek

Tisztelt Szerkesztőség!
"Az egyiptomi buszbaleset halottjai és sérültjei hazatérésének napján újra kérjük az Önök szerkesztőségét is, hogy tárgybeli híradásaikhoz folyamatosan szerkesszék hozzá az alábbiakat azért, hogy a gyűjtés eredményességét elősegítsék:
"A (az Önök médiumának neve:
www.hirek18.hu) támogatja a társadalmi gyűjtést, amely a Nemzeti Segélyvonalon keresztül folyik az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, illetve annak sérültjei számára. Nézőink/hallgatóink/olvasóink a 1752-es telefonszám felhívásával egyszeri 250 forintnyi pénzadományt juttathatnak el számukra az öt legnagyobb magyar segélyszervezeten keresztül. Kérjük, hívják a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat! A 1752 a 20-as és 70-es mobilokról együttműködés hiányában sajnos nem érhető el."
Köszönet szerkesztőségük minden felelősségteljes munkatársának, aki odaadó figyelmével támogatja a rászorultakat!
A Nemzeti Segélyvonal Kuratóriuma:
Écsy Gábor (soros elnök), országos karitász igazgató, Katolikus Karitász
Lehel László igazgató, Magyar Ökumenikus Segélyszervezet
Kozma Imre elnök, Magyar Máltai Szeretetszolgálat
Selymes Erik főigazgató, Magyar Vöröskereszt
Szenczy Sándor elnök, Magyar Baptista Szeretetszolgálat
Dr. Tatár Attila tü. altábornagy, Belügyminisztérium
Debrei Csaba vezérigazgató, Hírtőzsde Holding Zrt.

Utóirat:
Levelünk kiküldéséig közel 70 000 honfitársunk adakozott a 1752-n keresztül!
A gyűjtés állása, a telefonhívások számának alakulása pillanatról pillanatra követhető a www.nsv.hu főoldali gyűjtőszámlálóján. A tévécsatornák számára a gyűjtőszámláló képernyőre helyezhető a következő linkek segítségével:
http://nsv.hu/nsvszamlaloajax.php; http://nsv.hu/nsvszamlalo.php. Tapasztalataink szerint ez a létező leghatékonyabb mozgósítási forma.Emlékeztetőül: több mint 600 millió forintot gyűjtöttünk a média segítségével a Nemzeti Segélyvonalon keresztül a 2010. évi árvizek és a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára.
Kapcsolat: Baranyó Csaba ügyvivő ugyvivo@nsv.hu
(20) 379-3622"

Vissza a fő oldalra