18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

30 éves a Zila Kávéház

30 éves a Zila Kávéház 2014. augusztus elsején
A Zila Kávéház Krisztina Cukrászda nem csak a XVIII. kerület lakói ismert és kedvelt vendéglátója, hanem hírneve már Budapest határait is kinőtte. Zila László cukrász országos győztesként több évben készítette el az "ország tortáját", sőt 2012-ben az ország cukormentes tortáját is - az Almatorta egressel alkotásával.Erről a cukrászdáról, erről a kávéházról és étteremről eddig csak az elismerés hangja hallatszott mindenfelől.
A finom falatok kellemes, színvonalas környezetben fogyaszthatók.
A Kávéház a művészetnek is helyet ad. Galériáján festőművészek tárlatai láthatók és ugyanitt a Krúdy Gyula Irodalmi Kör rendezvényei is zajlanak.
A Zila Kávéház augusztus elsején ünnepelte 30. születésnapját. 1984-ben nyitották meg a Szarvas Csárda téren a cukrászdát. Honlapjukon azt írják, hogy "a 30 év alatt sok minden változott, egy valami viszont nem változik - mindig a minőségre törekszünk, mindig újítunk - mint Zila Kávéház-Krisztina Cukrászda és Étterem."
A neves évforduló alkalmából az arra utazók hangos zeneszóra, rádió-közvetítésre lehettek figyelmesek. A kávéház parkolójában a 25 éves Juventus
103,9 FM Rádió kamionjáról sugároztak egész nap.
18 órakor kezdődött a műsor Zoltán Erikával.
Kameránkat kissé körbejárattuk, amint mellékelt videónkból látható.

vivere ................................................ Vissza a fő oldalra