18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

A gyáli buszok

Kölcsönösen bevárják egymást a gyáli és a pestszentimrei buszok
A pestszentimrei és gyáli utasok kényelme érdekében úgy hangolták össze a Nagykőrösi úton közlekedő 54-es, 55-ös, valamint 84E, 89E és 294E jelzésű autóbuszok menetrendjét, hogy Gyál irányában a Kéreg utca, a belváros felé pedig Pestszentimre, vasútállomás megállókban a buszok kölcsönösen bevárják egymást.
Ezáltal a járatok közötti átszállás esetén hétköznapokon az esti órákban, hétvégén pedig egész nap megszűnik a csatlakozó járatra történő várakozás.
A kiszámíthatóbb utazás érdekében decembertől munkanapokon az esti órákban, hétvégén és a munkaszüneti napokon pedig egész nap a különböző irányokból érkező 54-es, 55-ös, illetve a 84E, a 89E és a 294E jelzésű autóbuszok Gyál irányában a Kéreg utca megállóban, a belváros felé pedig Pestszentimre, vasútállomás megállóhelyen kölcsönösen bevárják egymást.
A Kéreg utcai megállóban a fentiek bevezetésével kölcsönös átszállási lehetőséget biztosítanak
- a Pestszentimre, Ültetvény utca felé közlekedő 54-es és a Gyál, Vecsési út irányába tartó 294E autóbuszok között, valamint
- a Gyál, Vecsési út felé közlekedő 55-ös és a Gyál, Deák Ferenc utca irányába tartó 84E illetve a Gyál, Bem József utca irányú 89E autóbuszok között.
A Pestszentimre, vasútállomás megállóban a buszok kölcsönös bevárásának bevezetésével átszállási lehetőséget biztosítunk a Boráros tér H irányába közlekedő 55-ös és a Határ út M irányába tartó 84E illetve 89E autóbuszok között.
Bíznak abban, hogy az utasok kényelmét szolgálja a fenti járatokon a bevárásos csatlakozás bevezetése, s a várakozási idő ezáltali megszüntetése.
hirek18.hu/MTI ÖS .............................................. Vissza a fő oldalra