18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Családi Fesztivál

Fesztiválok, zene, lecsó, halászlé, szórakozás, jókedv, derűs jó idő a hétvégén,
szeptember 6-7-8.-án a fővárosban és vidéken. Kellemes, nyárias időben ünnepelt és szórakozott az ország. Budapest különböző pontjain, helyenként több száz, több ezres kikapcsolódásra vágyó ember gyűlt össze. Néhány ilyen helyet megemlítünk. Saját pátriánkban, a XVIII. kerület Bókay-kertben három napig egymásba értek a koncertek - a cseh gasztronómia jegyében. A VII. kerület Madách téren a harmadik Örkény Kert programnak örülhettek az oda látogatók. A Népligetben a Múltidéző Piactér és a SzeptEmber Feszt szervezői a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Hotelinfo Kft teremtettek nagyszerű Családi Fesztivál programot. A vidékiek sem maradtak le. Ötletes, hangulatos, jelentős közönséget vonzó eseményeket hoztak össze. Néhányat ezek közül is begyűjtöttünk. Gödöllőn a Belvárosi Napok alkalmából a Neoton is koncertezett, Szentendrén a Lecsó Fesztiválon 253 bogrács alá gyújtottak tüzet, Szegeden 17. alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Tiszai Halfesztivált, amelyen az MSZP képviselői fogadó órát is tartottak.
Szeptember 8-án, vasárnap délben mi a Népligetbe látogattunk. Hogy mit is akartunk látni? Mindent!
Bizonyára nem sikerült mindent meglátnunk, hiszen ahhoz túl sok volt a látnivaló. Legfeljebb talán csak nagyobb részét... Kamerát is vittünk. Így azután inkább képekben és videóban számolunk be a látottakról. Meg kell vallanunk, a kiállítók standjain kifejezetten kerestük a 18. kerületi kézműveseket és egyéb kiállítókat. Egyet sikerült találnunk: Bihari Tibornét. Ővele el is beszélgettünk egy kicsit.
Megtudtuk tőle, hogy saját rendelője van a kerületben. BEMER mágnesterápiával, számítógépes biorezonanciás állapotfelméréssel és akupunktúrás gyógyítással foglalkozik.
vivere .................................................................. Vissza a fő oldalra