18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Disznótor 2013

Disznótor 2013 (Olvasói levelünkből)
"Az 1908 SZAC KSE idén ünnepli az elődök által 105 éve történt megalakulását, amelyhez kapcsolódóan számos közösségi rendezvény megtartását hagyta jóvá előzetesen az egyesület vezetősége.
Az első jelentős eseményként 'SZAC disznóvágás 2013' elnevezéssel - az előző évek hagyományait folytatva, - 2013 február 23-án (szombaton) reggel 7 órától a Thököly úti pálya mellett kerül sor.
Az idén jelentős változtatásként az egyesületi tagokon és meghívott szimpatizánsokon kívül a kerület NB I -es kézilabda csapatát, az egyesülettel kapcsolatba került Eszterlánc óvoda valamennyi csoportját szüleikkel, testvéreikkel együtt, valamint a német kisebbségi önkormányzat kis gyerekes család tagjai is meghívást kaptak a zártkörű rendezvényre.
Amellett hogy egy igazi téli falusi eseményhez tartozó jó hangulatban teljen a nap, szeretnénk, ha a gyerekek is egy olyan számukra ritkán elérhető programmal gazdagodhassanak. részükre biztosított délelőtt folyamán minden jelentős munkafázist megtekinthetnek, kóstolókat is fogyasztva.

Az előkészületek során jelentős segítséget kaptunk a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit ZRT-től, hogy időjárástól függetlenül meg tudjuk rendezni az eseményt az általuk biztosított sátorban.
Talán a legfontosabb résztvevőket már sikerült leigazolnunk, azaz 2 fő böllért a hozzájuk jelentkezett segédekkel együtt, valamint 2 db disznót. A
honlapunkon keresztül szeretnénk folyamatos további tájékoztatást adni az előkészületekről az érdeklődök számára."
hirek18.hu/Pozsgai Miklós, az 1908 SZAC KSE médiavezetője .... Vissza a fő oldalra