18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Elveszett szakdolgozat nyomában

Gyurcsány Ferenc elveszett szakdolgozata nyomában

Megoldották a rejtélyt - igaz, tudományos axióma segítségével.

2012. április 5-én az MTI hírül adta: "Leállította Gyurcsány Ferenc 1984-ben írt szakdolgozatának keresését a Pécsi Tudományegyetem természettudományi karának dékánja. Geresdi István a pecsiujsag.hu hírportálnak azt mondta: az abban az évben végzett technika és biológia szakos tanárok szakdolgozatai megvannak az intézeti könyvtárakban, a volt miniszterelnöké azonban hiányzik közülük."
Az üggyel kapcsolatban számos információ olvasható - többek között - a Népszabadság online változatában a következők: "Wirsching Viktória, a DK kommunikációs igazgatója az index.hu kérdésére kedden azt mondta: a szakdolgozatok példányai Gyurcsány Ferenc birtokában vannak, de egyetemi évei óta már hatszor költözött, és 'még mindig vannak olyan könyvei, amik Pécs óta dobozban vannak'. Azaz a szakdolgozatokat elő tudja keríteni, de ez hetekig is eltarthat."
Ugyancsak a Népszabadság hirmatrix.hu-n is olvashatunk arról, hogy a dolgozat kereséséhez a Jobbik 50 ember segítségét is felajánlotta: "Pörzse Sándor pénteken elmondta: a Jobbik 50 aktivista segítségét ajánlja fel Gyurcsány Ferencnek a kereséshez. 'Ha megvan az a szakdolgozat, akkor 50 aktivista fél nap alatt biztosan megtalálja' - fogalmazott.
A jobbikos politikus beszélt arról is, hogy szerinte 'elképesztő' a sajtó viselkedése Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának ügyében. Úgy vélte: kettős mércét alkalmaz a sajtó, hiszen 'ha ugyanúgy viselkedne, mint pár héttel ezelőtt, akkor ezt az ügyet hajtaná úgy, mint ahogy a Schmitt-ügyben tett'."

Szóval otthonról sem akar előkerülni az a fránya dolgozat...
Felmerül a kérdés, hogyan tűnhetett el az egyetemről? Éppen ez a dolgozat? Amikor mindenki másé ott van.

Úgy tűnik megoldották a rejtélyt. Pontosan idézünk a forrás megjelölésével. Kattintson
ide!
vivere .............................................. Vissza a fő oldalra