18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Ilyen eset még nem esett

Ilyen eset még nem esett!
Pillanatokon belül kiderül, ki lesz a nyertes...
A magyar Fordéknál egy új extra Fiesta személygépkocsit lehet nyerni, ha a jelentkező leadja jótékonysági célra régi kocsiját, amely akár egy 20 éves Lada is lehet, csak legyen az övé és üzemi állapotban legyen még. Ma, január 24-én éjfélig lehet jelentkezni, regisztrálni valamelyik Ford márkakereskedőnél ebben az ügyben.
A Ford Petrányi kispesti üzletében az Üllői úton ott jártunk - délben. Hat asztalnál fogadták a regisztrálni szándékozókat, de kevésnek bizonyult ez a fogadókészség, mert mindenhol sorban állásra kényszerültek az emberek. Telefonon érdeklődtünk az Autó-Fort Könyves Kálmán krt.-on lévő üzletében. Schmidt Renáta munkatársukat értük el délután 5 óra körül. Kérdésünkre elmondta, hogy náluk is folyamatos sorban állás van, bár őnáluk is hatan fogadják az ügyfeleket.
És holnap - azaz 2013. január 25-én - reggel már közli a nyertest a
ClassFM Rádió!
Ilyen gyorsan?! Ilyen eset még nem esett!!!
A következő dolgokért extra ez a Fiesta:
....."A Fiesta minden tekintetben a valódi vezetési élményre koncentrál. Ebben segítenek az új technológiai megoldások, melyek elvégzik helyetted az unalmas dolgokat, ezáltal biztonságosabbá téve az autózást: a zenelejátszást hangparanccsal is (angol vagy német) elindíthatod, így kezedet végig a kormányon, szemedet pedig az úton tarthatod. Kényelmes megoldásaink közé tartozik az is, hogy a vezetőoldali ajtó kinyitásához elő sem kell venned a kulcsot (opcionális). Mindemellett az új Fiestával nem csak környezetedet véded, de pénztárcádat is megkíméled.
....Az új Ford Fiesta minden egyes utat élvezetessé és biztonságossá tesz, s mindeközben kitűnhetsz a szürke tömegből.
.....Ford SYNC technológia
Az új Fiesta egyik intelligens megoldása a Ford SYNC* (opcionális), amely lehetővé teszi, hogy hangutasításokkal vezéreld a zenelejátszást, a bejövő hívások fogadását és a kimenő hívások kezdeményezését. A SYNC felolvassa az SMS-eidet, valamint pendrive-ról, MP3-lejátszóról és Bluetooth-os mobiltelefonról is képes lejátszani a zenéket. Emellett a rendszer vészhelyzeti asszisztens funkcióval is rendelkezik, amely a Bluetooth-os mobiltelefonodon keresztül tárcsázza a helyi segélyhívó számot abban az esetben, ha véletlenül balesetet szenvednél. (* A SYNC egyes funkciói, így pl. hangvezérlés nem elérhető magyar nyelven)
.....Az Év Motorja*
Az 1,0 literes EcoBoost motorral felszerelt új Fiesta fogyasztása olyan, akár egy kisebb teljesítményű 1,0 literesé, mégis vetekszik az 1,6 literes motor dinamikájával. A forradalmi 3 hengeres motor 21%-kal kevesebb üzemanyagot fogyaszt más hasonló teljesítményű motorokhoz képest, ezáltal jelentősen csökkentve a CO2-kibocsátást.
.....* Az 'Év Motorja' nemzetközi díjat a világ 35 országából érkezett, 76 szakújságíróból álló zsűri ítélte oda 2012-ben.
.....MyKey rendszer
A Ford MyKey rendszere segítségével – tulajdonosként - számos szolgáltatás elérését korlátozhatod az új Fiestán. Így ha kölcsönadod az autód, meghatározhatod a maximális haladási sebességét, beállíthatod a biztonsági öv emlékeztetőt, de akár a hangrendszer maximális hangerejét is megadhatod. Ez az új technológiai megoldás elősegíti a biztonságos vezetést és gondoskodik arról, hogy akkor is nyugodt lehess, amikor más vezeti az autód."
vivere
.............................................................................. Vissza a fő oldalra

Fotó: vivere

WordPress plugin