18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Kiskarácsony a Kéhliben 2014

A Krúdy Kör Kiskarácsonya a Kéhli Vendéglőben
2014. december 11.-én tartotta ez évi utolsó összejövetelét a Krúdy Kör, törzs helyén, a Kéhli Vendéglőben.
A "Kiskarácsony" szokásos programja: rövid bevezető után saját művek felolvasása, előadása. Ettől most sem tért el a vezetőség.
Király Lajos, a Krúdy Kör elnöke, a vendégek köszöntésével nyitotta meg az összejövetelt, majd felkérte Tárkányi Imrét a vers-szakosztály vezetőjét és Szénási Sándort, a próza-szakosztály vezetőjét a műsor levezetésére.
Tálas Ernő a Svéd Királyi Opera magánénekese karácsonyi dalával kezdődött az ünnepi felolvasó műsor, majd a megjelentek, elhelyezkedésük sorrendjében, néhány mondatban beszámoltak ez évben történt eseményekről, könyvkiadás, pályázati eredmények, családi események, stb ki-ki mit tartott legfontosabbnak közölni, végül elhangzottak ez ünnepi fellépésre szánt írások.
A szerzők legtöbbje a szeretetről, az ünnepekről, (Advent, Karácsony, Újesztendő) szóló művének előadásával ajándékozta meg a hallgatóságot.


A műsor befejező számaként Tálas Ernő a Mennyből az Angyalt énekelte el, majd Kanizsa József a Krúdy Kör titkára búcsúzott a hallgatóságtó.
Az ünnepi összejövetel műsora után, baráti beszélgetések csoportjaiból jókívánságok kedves szavai hallatszottak mindenfelől.

Írta és a videót készítette: Kreischer Nelly........................................... Vissza a fő oldalra