18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Lakossági fórumok

Lakossági fórumok - kettő is, mindjárt egymás után
Talán ilyen eset még nem esett Pestszentimrén. Lakossági fórum egy héten belül kétszer is: 2013. október 8-án és 11-én egy és ugyanabban a témában, és ugyanazon a helyszínen! Az elnökség-ben mindkétszer Ughy Attila polgármester - igaz, hogy másodszorra "csak" meghívottként, először pedig házigazdaként.
8-án a házigazda az Önkormányzat volt. Érzékelhettük, hiszen a polgármesteren kívül megjelent mind a három alpolgármester is - na, meg a szakértők.

Lakossági fórumok - kettő is, mindjárt egymás után

11-én viszont szemmel láthatólag a házigazda pozíciójában az MSZP volt. Személy szerint: Simon Gábor országgyűlési képviselő, Szaniszló Sándor fővárosi képviselő és Kőrös Péter önkormányzati képviselő.
Említett urakat ugyanakkor láthattuk az október nyolcadikán tartott fórumon is, sőt Szaniszló Sándor képviselő akkor is hozzászólt a témához. Hiszen a téma - a Cséry-telep mérgező iszapszennyezése - közös ügye a lakosságnak.

Jóllehet a két fórum témája ugyanaz, a szereplők (nagyjából) szintén azonosak voltak, de az árnyalatok mégis eltértek? Döntse el az olvasó, a néző! Közre adjuk a filmeket.

Lakossági fórum 2013. október 8.

Lakossági fórum 2013. október 11.