18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Példaképem

PÉLDAKÉPEM című pályázat eredményhirdetése
Az önkormányzat Dísztermében 2011. 05. hó 30-án 15 órakor kezdődött a Példaképem című pályázat eredményhirdetése. A pályázatot a Perspektíva a Jövőért Alapítvány írta ki 7-18 év közötti fiatalok részére annak bizonyítására, hogy a mai fiatalok szerint a követendő példa, illetve az értékhordozó mai eszménykép mennyire eltérő skálán mozog. A pályázatra több környező államból küldtek magyar fiatalok pályaműveket.
Őriné Szécsényi Edit szervezési vezető tájékoztatása szerint a határon túlról érkezett dolgozatok tartalmilag színvonalasabbak, mint az anyaországbeliek. A magyarországi fiataloknak mintegy 64 %-a sztárokat, celebeket választott mintaképnek, az erdélyi és ukrajnai magyar fiataloknak 65 %-a tudósokat, festőket, költőket.

Az eredményhirdető ünnepség fővédnöke a köztársasági elnök felesége,
Schmittné Makray Katalin személyesen nem tudott megjelenni más elfoglaltságai miatt, ez alkalomra írott levelét azonban felolvasták a jelen lévőknek.

A helyezéseket ismertető videót mellékeljük.

Lezsák Sándor-nak, a Magyar Országgyűlés alelnökének üzenetét, jó kívánságait, gratulációját és ajándékait Dr. Sántha Gábor, a Nemzeti Fórum XVIII. kerület elnöke adta át.Az oldalt összeállította: vivere ................................... Vissza a fő oldalra