18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Tüntetés

Tüntetés vagy ármánykodás?
Január 2-án az Operában az új alkotmány tiszteletére a kormány rendezett gálaest ideje alatt, ugyanott, az Opera épületénél tüntetést szerveznek a civilek, no meg az ellenzéki pártok - a Jobbik kivételével.
Ott lesz Gyurcsány Ferenc is. Ezt harsogja a sajtó, többek közt az index.hu:
"Előbb az MSZP, majd a Demokratikus Koalíció jelentette be, hogy tüntetni fognak az Operánál, és várják a Gyorskocsi utcai koalíciót." Napok óta folyik a toborozás.
Sokmindenről, sokmindenkiről írnak, beszélnek... "a 2006-os Kossuth téri tüntetések egyik ikonikus alakjá"-ról, Gonda Lászlóról is. Meg arról, hogy nem kell elfogadni az érvet: "mi egy kicsivel kevésbé vagyunk rosszak" - mert hogy "egyszerűen csak abból van elegük, ami úgy egészében történik az országban". Aztán szó van a 2009-es írásukról, hogy a "csatornában én vagyok a legkeményebb szardarab"...

Magyarország Alaptörvényét megszavazta a Parlament, tehát hatályos és mindenkire kötelező erejű - annak ellenére, hogy Molnár Csaba, a Gyurcsány Ferenc vezette párt ügyvezető alelnöke azt állítja: "alaptörvénynek hazudott tákolmány" csupán (origo.hu) - 2012. január 1-től.
vivere ..................................................... Vissza a fő oldalra

2009-ben az index.hu egyik cikkében található az alábbi videó:

A YouTube nyilvános videói között található az alábbi: