18. Kerületi Hírek

Keresés


A tartalomhoz

Utcabál 2012 december

Utcabál Pestszentimrén
2012. december 30-án 18 órai kezdettel utcabálra kaptak meghívót a kerület polgárai a szervezőktől, az Együtt Pestszentimréért Egyesülettől. Hagyományossá vált az előszilveszteri utcai muri, mert ez alkalommal harmadjára tartották meg. A helyszín a Pestszentimrei Sportkastély melletti tér volt. A három évvel korábbi kezdeményezés gyorsan gyökeret vert. Készültek rá és várták az emberek. Este hatkor már egy szép kis "csapat" sereglett össze, de a létszám egyre csak növekedett. A közönségnek szemmel láthatóan nehezére esett kivárni az időt, hogy a zenekar akcióba lendüljön és végre a zeneszámok előadását elkezdje. De hát a zenészeknek elő kellett készíteniük a hangerősítőket, a világítást és más kellékeket is. Szerencsére volt melegedő büfé, ahol belső melegítő italokról is lehetett gondoskodni az erősen fagypont alatti hideg időben. Azután fél hét körül megszólaltak az első akkordok, ismerős dallamok, az első ütemes hangok - és mindenki azonnal elfeledte a várakozás perceit. A Chameleon Együttes nagyszerű műsora és dinamikus, magával ragadó előadó stílusa igazi jó hangulatot teremtett.
Ott tartózkodásunk ideje alatt városvezetőt és civil szervezetek vezetőit is felfedeztünk a közönség soraiban:
jelen volt
Dunavölgyiné Lipokatich Margit, mint házigazda fő-szervező, az Együtt Pestszentimréért Egyesület vezetője, továbbá Csabafi Róbert, a Pestszentimrei Városrészi Önkormányzat elnöke, önkormányzati képviselő és Tóth Kálmán, a Vasvári Pál Polgári Egyesület elnöke felesége társaságában.
Kameráinkat igyekeztünk megdolgoztatni, hogy közreadhassunk egy kis ízelítőt a hangulatból. Mellékeljük ebből a célból készült videónkat.

vivere .......................................................................... Vissza a fő oldalra